S. Smeets – Huisartsenpraktijk "Het Groene Kruis" – Swalmen
Header afbeelding
Kon. Wilhelminalaan 26C 6071 EP Swalmen Tel:0475-501778

S. Smeets

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

De veelzijdigheid en de contacten met verschillende mensen hebben mij geleid in mijn keuze om huisarts te worden. Begonnen met een studie moleculaire levenswetenschappen om vervolgens toch voor geneeskunde te kiezen aan de universiteit van Maastricht.

Via werkzaamheden bij interne geneeskunde en de maag- darm- leverziekten, begonnen aan de opleiding voor huisartsengeneeskunde in Maastricht. Het laatste jaar ben ik daarbij werkzaam geweest bij deze fijne praktijk in Swalmen. De samenwerking liep zo goed dat ik per januari 2020 na het afronden van de huisartsenopleiding ben toegetreden tot het maatschap.

Zelf ben ik woonachtig in het zuiden van de provincie. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sociale contacten, wandelen in de natuur of lekker tuinieren.

Huisartsgeneeskunde is een prachtig vak, het feit dat je mensen mag begeleiden in verschillende fases van hun leven blijft bijzonder. Daarbij geloof ik in een persoonsgerichte aanpak. Hierin vind ik het belangrijk dat de mensen zich serieus genomen voelen en om de mogelijkheid te hebben om samen beslissingen te nemen.

U bent van harte welkom op het spreekuur in de praktijk!

Terug naar overzicht